Työhaastattelun vahvistukset

Positiivisten vakuuttelujen käyttäminen työhaastatteluihin vastaamisessa

Mitä ovat työhaastatteluun tarkoitetut vakuuttelut? Miten niitä käytetään, ja mikä tärkeintä, miksi ne ovat tärkeitä? Ennen kuin paneudumme työhaastatteluun liittyvien vakuuttelujen oppaaseen, katsotaan ensin, mitä vakuuttelu oikeastaan on.

Jos siis haluat saada unelmiesi työpaikan, voit käyttää positiivisia vakuutteluja itseluottamuksesi vahvistamiseksi.

Mainonta

Mikä on vahvistus työhaastatteluun?

Vahvistus on pohjimmiltaan positiivinen viesti tai ajatus, jolla voit torjua tunkeilevia tai negatiivisia ajatuksia jokapäiväisessä elämässäsi. Se voi olla päivittäinen vahvistus, tai voit käyttää niitä vain työhaastatteluissa. Ajatuksena on, että heti kun kuulet tai sanot negatiivisen ajatuksen, tietoinen mielesi käynnistyy uudelleen ja ajattelee toista positiivista vakuutusta. Tämä alitajunnan jatkuva reaktio saa sen uskomaan vakuutuksen, ja siitä tulee alitajunnalle todellinen.

Miten vahvistuksia käytetään?

Nyt tiedämme, mitä työhaastattelussa käytettävä vakuutus on, mutta miten sitä käytetään? Tuo on hyvä kysymys. Aluksi haluat olla mahdollisimman itsevarma, kun puhut mahdolliselle työnantajalle. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi koskaan kehuskella saavutuksillasi, mutta se tarkoittaa, että sinun pitäisi harjoitella olemaan mahdollisimman itsevarma kaikissa tilanteissa. Jos et harjoittele itsevarmuutta työssäsi, et saa töitä, vaikka tekisit mitä. Jos harjoittelet itsevarmuutta työssä, saat unelmiesi työpaikan.

Miksi ne ovat tärkeitä?

Kun olet löytänyt positiivisia vakuutteluja työpaikkaa varten, harjoittele niiden sanomista ääneen. Näin sisäistät ne ja uskot niihin. Aivan kuten missä tahansa muussakin asiassa, jos et usko johonkin, et pysty toteuttamaan sitä elämässäsi. Muista, että vakuuttelut eivät ole taikuutta. Ne ovat yksinkertaisesti välineitä, joiden avulla voit päästä käsiksi alitajuntaasi ja tehdä myönteisiä muutoksia elämääsi.

Joidenkin mielestä positiivisten vakuuttelujen käyttäminen on typerää tai osoittaa älykkyyden puutetta. Kumpikaan ei ole totta. Itse asiassa tutkimukset ovat osoittaneet, että jos olet itsevarma ja tiedät, että sinulla on hyvät taidot, nämä myönteiset vakuuttelut auttavat sinua saamaan työpaikan. Työnantajat pitävät itse asiassa hakijoista, jotka ovat itsevarmoja ja joilla on asiat hallussaan!

Jos siis haluat saada unelmiesi työpaikan, käytä positiivisia vakuutteluja itseluottamuksesi vahvistamiseksi. Muista, että sinun on uskottava, että sinulla on työn edellyttämät ominaisuudet, taidot ja kyvyt.

Mainonta

Aiheeseen liittyvät Virat