Työhaastattelu mitkä ovat heikkoutesi?

Mitkä ovat heikkoutesi työhaastattelussa

Kysymys, joka useimmilta hakijoilta kysytään työhaastattelussa: ”Mitkä ovat heikkoutesi?”. Useimmilta hakijoilta kysytään tämä kysymys ainakin kerran työhaastattelun aikana. Työnantaja haluaa kuulla vastauksessasi konkreettisia esimerkkejä. Kaiken kukkuraksi jotkut työnantajat vaativat nyt, että sinun on myös annettava heille enintään 3 heikkoutta.

Opi, mitkä ovat heikkoutesi, ja käytä niitä hyväksesi! Ei ole mitään väärää myöntää heikkoutensa työhaastattelussa, varsinkin jos voit käyttää sitä hyödyksesi.

Mainonta

Esimerkkejä työhaastattelua varten:

Ehdokas ilman johtajuutta

Tässä on esimerkki: olet hyvä työskentelemään ihmisten kanssa tai että työskentelet mieluummin ihmisten kuin järjestelmien kanssa. Tämä on hyvä esimerkki vastauksesta, koska sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot, mutta et ehkä ole yhtä hyvä työskentelemään tietoteknisten järjestelmien kanssa kuin ihmisten kanssa.

Johtotason tutkinnon suorittanut

Viimeisessä esimerkissä oletetaan, että olet hyvä ongelmanratkaisija tai että saat asiat toimimaan silloinkin, kun et tiedä, miten ne pitäisi saada toimimaan. Saatat olla luontainen johtaja, joka on erinomainen saamaan kaikki motivoitumaan tekemään sen, mitä on tehtävä. Johtaja voi sietää myös joitakin heikkouksia. Tässä tehtävässä saatetaan tarvita paljon seurantaa, joten tuo esiin mahdolliset heikkoutesi seurantasoittojen, puhelinsoittojen, sähköpostien jne. käsittelyssä.

Opi, mitkä ovat heikkoutesi, ja käytä niitä hyväksesi!

Kuten näet, heikkouksien tunteminen voi joskus johtaa onnistuneeseen keskusteluun. Pidä nämä asiat aina mielessäsi, kun mietit, mitkä ovat heikkouksiasi, ja työskentele niiden voittamiseksi! Ei ole mitään väärää myöntää puutteita työhaastattelussa, varsinkin jos voit käyttää niitä hyödyksesi. Usein paras tapa korjata puute on yksinkertaisesti keksiä sille toinen käyttötarkoitus! Rehellisyys mahdollisen heikkouden suhteen on yksi tärkeimmistä toimista, jotka voit tehdä työtä hakiessasi!

Mainonta

Aiheeseen liittyvät Virat