LinkedIn mitä kirjoittaa?

Mitä LinkedIn-profiiliin kannattaa kirjoittaa?

Saatat miettiä, mitä LinkedIn-profiiliisi pitäisi kirjoittaa. Voit sisällyttää muutamia erilaisia tietoja, kuten ammatillisen tavoitteen tai työkokemuksen. Sinun ei kuitenkaan pitäisi vain toistaa sitä, mitä ansioluettelossasi jo on. Käytä sen sijaan tiivistelmääsi parhaiden ominaisuuksiesi korostamiseen. Liitä mahdollisuuksien mukaan todisteita osaamisestasi. Varmista, että sisältämäsi tiedot ovat ainutlaatuisia ja korostavat taitojasi ja saavutuksiasi.

Jos valmistelet työhakemusta, on aina hyvä idea sisällyttää ansioluetteloosi linkki LinkedIn-profiiliisi.

Mainonta

Pelkkä tehtävänimikkeen ilmoittaminen ei riitä, vaan sinun on osoitettava kokemuksesi. Sinulla pitäisi olla tietoja edellisestä ja nykyisestä työstäsi. Lisäksi sinun on ilmoitettava pätevyytesi. Ilmoittamalla pätevyytesi voit saada uusia mahdollisuuksia.

Sen lisäksi, että kirjoitat kokemuksestasi, voit liittää mukaan valokuvan itsestäsi. Vaikka sitä ei vaadita, se lisää profiilisi yleistä houkuttelevuutta. On hyvä idea valita ammattimainen pääkuva ja asiaankuuluva valokuva. Voit käyttää rennompaa tai lähestyttävämpää kuvaa. Varmista, että käytät koko nimeäsi. Mahdollisten työnantajien on helpompi löytää profiilisi, jos he etsivät sitä nimelläsi. Muista lopuksi sisällyttää LinkedIn-profiiliisi henkilökohtainen huomautus.

Kun kirjoitat LinkedIn-profiiliasi, älä unohda päivittää sitä säännöllisesti. Sen jälkeen voit alkaa kirjoittaa yhteenvetoa työkokemuksestasi ja saavutuksistasi. Älä huolehdi, jos et halua kirjoittaa itsestäsi, sillä voit aina muuttaa elämäkertasi myöhemmin, jos se ei ole mielestäsi riittävä.

Jos haet työpaikkaa, ansioluettelossasi on aina hyvä olla linkki LinkedIn-profiiliisi.

Mainonta

Aiheeseen liittyvät Virat