LinkedIn aloittelijoille

LinkedIn aloittelijoille

LinkedInin uudet käyttäjät ovat usein hämmentyneitä siitä, miten palvelua käytetään. Tässä artikkelissa on hyödyllisiä vinkkejä LinkedInin maksimointiin aloittelijoille. Tässä artikkelissa käsitellään joitakin sivuston tärkeimpiä näkökohtia. Näitä vinkkejä noudattamalla olet hyvässä vauhdissa tulossa menestyksekkääksi LinkedInin käyttäjäksi.

Varmista, että jakamasi tiedot ovat merkityksellisiä.

Mainonta

Kun olet liittynyt LinkedIniin, seuraa ohjeita profiilin luomiseksi. Varmista, että jakamasi tiedot ovat merkityksellisiä. Jos haluat rakentaa vahvan verkkoläsnäolon, käytä alustaa aina liiketoimintavälineenä. Näin voit hyödyntää tehokkaasti ammatillista verkostoasi.

Kun olet luonut tilin ja seurannut muutamia ihmisiä, voit aloittaa verkostosi rakentamisen. Voit myös luoda ryhmiä ja lähettää viestejä ryhmän jäsenille. Se on loistava tapa laajentaa ammatillista verkostoasi.

1 vinkki

Ensimmäinen LinkedIn-vinkki aloittelijoille on tehdä viestistäsi kiinnostava ja johdonmukainen. Muista aina käyttää tehokasta bannerikuvaa ja välttää yleiskielisyyttä. Syy, jonka vuoksi olet yhteydessä johonkuhun, on hyvin tärkeä. Kerro heille itsestäsi, mitä teet ja miksi olet yhteydessä heihin. Se auttaa heitä tietämään, miksi sinun pitäisi olla heidän kanssaan tekemisissä. Viime kädessä tämä auttaa sinua rakentamaan vahvan verkoston.

2 vinkkiä

Toinen LinkedIn aloittelijoille -vinkki keskittyy profiilin tekemiseen hakukoneystävälliseksi. Voit tehdä tämän lisäämällä asiaankuuluvia avainsanoja profiilisi eri osioihin. Tämä auttaa profiiliasi sijoittumaan paremmin hakukoneissa.

Mainonta

Aiheeseen liittyvät Virat