CV opiskelijatyötä varten

CV opiskelijatyötä varten

Opiskelijatyötä varten laaditun ansioluettelon tulisi sisältää samat perustiedot kuin ammattityötä varten laaditun ansioluettelon. Siihen olisi sisällyttävä henkilöprofiili ja mahdolliset asiaankuuluvat koulutustodistukset. Muista mainita työkokemuksesi. Pienetkin toimet, kuten vapaaehtoistyö tai kotitehtävissä auttaminen, voidaan laskea työkokemukseksi. Opiskelijan ansioluettelon tulisi sisältää nämä toimet. Nämä kokemukset auttavat sinua erottumaan joukosta ja auttavat sinua saamaan opiskelupaikan.

Työnantaja haluaa nähdä, että olet sitoutunut työhön ja että suhtaudut intohimoisesti tehtävään.

Mainonta

Taidot ansioluettelossasi

Taitoja koskevan osion tulisi olla erillään työkokemuksesta ja tavoitteista. Taitoja käsittelevässä osiossa on mainittava asiaankuuluvat taidot, jotka auttavat sinua menestymään hakemassasi opiskelijatyössä. Paras paikka etsiä taitoja on työnkuvaus. Voit etsiä sanoja, jotka liittyvät osaamiseesi tai koulutukseesi haettavaan työpaikkaan. Sinun pitäisi ripotella taitojasi ansioluetteloosi, myös työkokemusta koskevaan osaan, kurssitöiden kuvaukseen ja tavoitteeseesi. Varmista, että hyödynnät vahvimpia taitojasi ja korostat niitä ansioluettelosi kaikissa osissa.

Ansioluettelo opiskelijatyötä varten työkokemuksen kanssa

Ansioluettelossasi on lueteltava työkokemuksesi kronologisessa järjestyksessä. Korosta oppimiskokemuksiasi ja niiden tuloksia. Jos olet vastavalmistunut, voit korostaa taitojasi tuomalla esiin tärkeimmät projektit ja kurssit, joita olet käynyt. Voit myös tehdä yhteenvedon osaamisestasi asiakirjan lopussa. Muista välttää sisällyttämästä liikaa epäolennaisia tai vanhentuneita yksityiskohtia. Keskity tärkeimpiin asioihin, joita olet tehnyt koulutuksesi aikana.

CV opiskelijatyötä varten ilman työkokemusta

Jos sinulla ei ole työkokemusta, voit sen sijaan keskittyä taitoihisi. Työnantaja haluaa nähdä, että olet sitoutunut työhön ja että suhtaudut intohimoisesti tehtävään. Taitoja koskevassa osiossa sinun on korostettava ainutlaatuista osaamistasi.

Mainonta

Aiheeseen liittyvät Virat